Useful

The bucolic study of a writer in the garden of his house

The bucolic study of a writer in the garden of his house

FRENCH + TYE

There are writers who can only focus on the noise of a coffee shop. Others would not be able to conceive a single work without a quiet place to work in silence. And the owner of this house in South London belongs to the second side. Located in the garden, the new study of ten square meters It was formerly used as a laundry, but its state of abandonment required urgent intervention.

In this way, the MW Architects team transformed the building into the perfect refuge for the artist, using recovered materials like the bricks that covered the walls of the old laundry, and opting for glass doors to visually connect the studio with the house.

The interior is distributed in a reading corner, a desk with air chair vintage matching, shelves and shelves, and a micro bathroom with shower.

On the other hand, the studio has small windows at the top of the walls to allow the morning sun to invade the environments with its light.

Besides, the simplicity of the chosen materials It creates a refined space of contemporary style, similar to the one we found inside the house. A masterpiece worth contemplating in the images below ... 😉

FRENCH + TYE FRENCH + TYE FRENCH + TYE FRENCH + TYE FRENCH + TYE FRENCH + TYE FRENCH + TYE FRENCH + TYE FRENCH + TYE FRENCH + TYE FRENCH + TYE More garden houses A garden house A-LU-CI-NAN-TE Ride an igloo in the garden You know these houses for grandparents 👵🏻